Roots Boys

 

ROOTSFEST 2017
PADANG MPSP, BUTTERWORTH
29-30 JULAI 2017

 

“Dapat naik kereta ni kami rasa bertuah tau! Lupa aircond tak ada. Hon macam orang jual aiskrim tu, relax je luar tingkap, depan belah  driver…lol! Rare gila! Nak kata boleh jalan jauh pecut laju macam GTR bikin kau orang tu memang tak ada lah. Setakat China tu, dah lepas dah kereta ni. Tengah dalam persediaan nak ke India pula tahun ini. GTR kau dah lepas negara mana?Tanya je….”

 

Perancangan ke Butterworth untuk menghadiri ROOTSFEST 2017 bersama rakan rakan, gagal beberapa kali. Perihal transport sahaja sudah bercanggah. Aku enggan naik bas, mereka enggan naik keretapi. Hahahaha….

Dipendekkan cerita, aku ke sana bersama boss, Abang Rom. Kami amat berbesar hati kerana dapat berkerjasama sebagai media rasmi Rootsfest pada tahun ini. Setelah tiba di Stesen KTM Butterworth, kami dijemput oleh organizer, iaitu Encik Jidin sendiri.

Hang tunggu sat. Aku ambil hang dengan kereta paling rare sekali. Dengaq bunyi macam lori tu hang turun,”
Jidin memberitahu aku lewat panggilan telefon.

 

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

error: Content is protected !!